Traineesjuksköterska, Kärl-Thorax IVA (TIVA), USÖ
Örebro

Vi söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta på en avdelning som är i framkant inom den högspecialiserade intensivvården och som präglas av stark teamkänsla, engagemang och professionalitet.

Kärl-Thoraxklinikens intensivvårdsavdelning behöver utöka sin verksamhet. På TIVA vårdas patienter postoperativt efter sin hjärt- kärl- eller lungoperation. Här vårdas även andra patientgrupper som ex hjärtstopp, akuta aorta dissektioner samt thoraxtrauman. På TIVA bedriver vi högspecialiserad intensivvård inom kärl-thoraxkirurgisksjukvård dygnet runt, med inslag av CVVHD, ECMO och aortaballongpump.

Syftet med Trainee-anställningen är att tillhandahålla en individuell introduktion i arbetsområdet intensivvård för att förbereda sig för specialistutbildning inom intensivvård. I trainee program får du ta dela av klinikens olika enheter. Huvuddelen av tiden görs på klinikens intensivvårdsavdelning och intermediäravdelningen (IMA). PÅ TIVA får du möjlighet att lära dig grunderna i IVA-sjuksköterskans arbete. På IMA ges du möjlighet att jobba mera självständigt och utöva dina nya kunskaper tillsammans med en erfaren IMA sjuksköterska.

Intensivvårdsutbildning påbörjas inom 6-12 månader efter anställningsstart. Efter avslutade studier väntas vidare tjänstgöring på TIVA som intensivvårdssjuksköterska.


Traineeprogrammet erbjuder dig:
- Ett mycket givande arbete inom högspecialiserade intensivvården vid Universitetssjukhuset Örebro som ger dig en unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som blivande specialistsjuksköterska.
- En individuell inskolning utifrån din kompetens och tidigare erfarenheter
- Kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling med möjlighet att få jobba självständigt på klinikens intermediärvårdsavdelning.
- Kontinuerlig uppföljning av utbildningssjuksköterska på respektive vårdenhet.
- Betald vidareutbildning till intensivvårdssjuksköterska.
- Hospitera på klinikens operationsavdelning, vårdavdelning och mottagning.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningsform:
Tillsvidare

Arbetstid:

Omfattning 100 % (eller efter önskemål)
Individuell schemaplanering
Tjänstgöringen innefattar dag-kväll och nattarbete.

Tillträde:
- eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Jonas Broström, Avdelningschef TIVA
Telefon: 019-602 11 78
E-post:
jonas.brostöm@regionorebrolan.se

Camilla Johansson, Bitr. Avdelningschef TIVA
Telefon: 019-602 81 65
Telefon:
camilla.johansson@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Lena Håkansson, Vårdförbundet
Telefon: 019-602 02 70
E-post:
lena.hakansson2@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-09-27

Ansökan kan göras via heroma eller via snabblänken: https://www.regionorebrolan.se/sv/uso/Arbete/Arbeta-som-sjukskoterska/Arbeta-som-specialistsjukskoterska-intensivvard/

För dig som är nyfiken på vad arbetet som intensivvårdssjuksköterska innebär är du välkommen att hospitera på TIVA. Kontakta då Jonas Broström eller Camilla Johansson.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:556

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf