Undersköterska vikariat, Akutmottagningen Karlskoga
Karlskoga

Vi söker dig som är en driven och flexibel undersköterska och är intresserad av att arbeta på Akutmottagningen Karlskoga. Vi erbjuder ett omväxlande, lärorikt och spännande arbete.

Hos oss får du ett varierande arbete där du arbetar nära patienten med övriga professioner.


Arbetsuppgifter:

Hos oss arbetar du i team tillsammans med sjuksköterska och läkare, du ansvarar för den basala omvårdnaden av patienten. Du utför en varierande rad av arbetsuppgifter såsom provtagning, kontroll av vitalparametrar, katetersättning, sårskötsel m.m. Här finns också ett antal vårdplatser för medicinska sjukdomstillstånd som vi roterar mellan.

Kvalifikationer:
Omvårdnadsutbildning med inriktning mot Hälso- och sjukvård/Akutsjukvård. Kurserna Akutsjukvård 200 p (tidigare Sjukvård 200 p) och Medicin 2 (tidigare Medicinsk grundkurs 100 p och Omvårdnad 150 p). Alternativt motsvarande äldre utbildning. För att kunna bedöma anställningsbarhet måste betyg på din vårdutbildning bifogas i din ansökan.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och att du har förmågan till eget ansvar för dina arbetsuppgifter och lätt kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi ser gärna att du är en person som är flexibel, ser förändringar som en möjlighet, gillar nya spännande utmaningar och som vill bidra med din kunskap och kompetens

Anställningsform:
Vi erbjuder dig ett vikariat fram till 2021-08-31 med möjlighet till förlängning, heltidstjänstgöring.
Rotation mellan dag, kväll, natt och helgtjänstgöring ingår. Önskemålsschema tillämpas med utgångspunkt från verksamhetens behov

Tillträde:

Snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Ulrica Hyvönen, Verksamhetschef Akutkliniken
Telefon: 0586-664 77
E-post:
ulrica.hyvonen@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Kommunal Sektion sjukvård trafik Örebro
Telefon: 010-442 92 52

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-16

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus och hör organisatoriskt till Närsjukvårdsområde Väster. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har vunnit Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 750 anställda.

Inom närsjukvårdsområdet har vi ett nära samarbete med vårdcentralerna. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss!

Akutmottagningen bildar tillsammans med Ambulansavdelningen- Akutkliniken i Karlskoga och tar årligen hand om ca 23 000 patienter.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:560

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf