Ambulanssjuksköterska, Ambulansavdelningen USÖ
Örebro

Är du en flexibel och utvecklingsinriktad ambulanssjuksköterska i jakt på nya utmaningar? Då har vi den perfekta tjänsten för dig här hos oss på Ambulansavdelningen USÖ!

Ambulansavdelningen i Örebro med cirka 80 anställda är beläget på Universitetssjukhuset, med satellitstationer i Kumla och Askersund. Den prehospitala vården bedrivs utifrån nationellt överenskomna riktlinjer utfärdade av Sveriges medicinskt Ledningsansvariga Ambulansläkare i Samverkan (SLAS). Ambulansavdelningen använder ett systematiserat sätt att omhänderta patienter i det akuta skedet.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat omvårdnads- och patientarbete, läkemedelshantering samt kontakter med anhöriga.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet. Du innehar körkort klass B. Utbildningar som specialistsjuksköterska med inriktning mot ambulanssjukvård PHTLS, AMLS och PS är meriterande. Verksamheten ställer stora krav på att du är flexibel och kan ställa om snabbt vid behov. Du är en utvecklingsinriktad medarbetare som aktivt bidrar till att nå målen för verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Vi erbjuder en tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring 100 % med placering på ambulansavdelningen. Såväl dag-, natt- och dygnstjänstgöring ingår. För närvarande varannan helgtjänstgöring.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Torben Boldt, Ambulanschef
Telefon: 019-602 33 83
E-post:
torben.boldt@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Peter Hahlin, Vårdförbundet
Telefon: 019-602 18 57
E-post:
peter.hahlin@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-23. Urvalsarbete och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig skicka in din ansökan snarast möjligt.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Välkommen med din ansökan!

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:562

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf