Psykolog, Utvecklingsenhet för psykoterapi och psykologisk behandling (UPP)
Örebro

Utvecklingsenheten för psykoterapi och psykologisk behandling (UPP) söker en psykolog. Vi söker en kollega med intresse för internetbaserad KBT, utvecklingsarbete och forskning.

Internetbaserad kognitiv beteendeterapi (iKBT) i Region Örebro län är ett samarbete mellan Psykiatrin och Primärvården och verksamheten samordnas från UPP inom Psykiatrin. Vi driver redan idag en behandling för depression och en för paniksyndrom och planerar nu för att utöka med ytterligare en diagnos, och behöver därför ytterligare en psykolog. Internetbaserad KBT har god evidens och stor effekt och vi arbetar hela tiden med att hålla hög tillgänglighet till behandlingarna.

Vi arbetar också med utveckling, utvärdering och forskning. Vill du delta i detta arbete så kanske du är rätt person för uppdraget. På UPP värnar vi om ett gott samarbetsklimat och visar respekt för alla vi möter i vårt arbete.


Arbetsuppgifter:

Du har ett nära samarbete med två psykologkollegor och tillsammans driver ni verksamheten med våra internetbehandlingar. Det innebär arbete i alla moment i internetbehandlingen - som bedömning, behandling, uppföljning och inrapportering till kvalitetsregister. Du kommer också delta i att utveckla processen kring vår internetbehandling för att anpassa den till förändringar i omvärlden.

Denna processutveckling görs tillsammans med enhetschef och psykologkollegor. Forskning på internetbehandling är en arbetsuppgift inom enheten som kommer att växa. Dessutom är det viktigt att sprida information om behandlingen till vårdpersonal och allmänhet för att rätt patienter skall bli aktuella för behandling. Samverkan med vårdgrannar är en viktig del i arbetet.

Kvalifikationer:
Svensk psykologlegitimation är ett krav. Meriterande är tidigare arbete i psykiatri eller primärvård, och tidigare erfarenhet av forskning. Arbetet kräver en god förmåga att följa rutiner och upprätthålla struktur. God samarbetsförmåga krävs. Du behöver också vara drivande och kunna arbeta självständigt och fortsätta söka lösningar när saker inte gått som du tänkt dig. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Fredrik Holländare, enhetschef
Telefon: 019-602 75 01

Facklig företrädare
:
Åsa Krantz, Psykologförbundet
Telefon: 070-381 15 00
E-post:
asa.krantz@regionorebrolan.se

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-10

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i sex verksamhetsområden. Vi har stort fokus på etik och samverkan samt har en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:565

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf