Medicinsk vårdadministratör, Kirurgiska länsklinikens sekretariat USÖ
Örebro

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår klinik framåt. Kirurgklinikens länssekretariat består 28 medarbetare och en enhetschef.

Till vår enhet på USÖ söker vi nu en ny medarbetare som tillsammans med en rutinerad arbetsgrupp kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning 39.


Arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter såsom journaldokumentation, remisshantering, kvalitetsregister, diagnoskodning, bevakningslistor, posthantering samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter inom kliniken.

Kvalifikationer:
Läkarsekreterarutbildning alt medicinsk vårdadministratör. Goda datakunskaper är nödvändigt då arbetet sker i datoriserad miljö. Tidigare arbete med det patientadministrativa systemet Imx, Infomedix vårddokumentation och RoS är meriterande.

Vi söker en medarbetare som har goda kunskaper att i skrift uttrycka sig på det svenska språket. Vi kommer att fästa stor vikt vid egenskaper som flexibilitet, självständighet, serviceinriktning, initiativtagande och samarbetsförmåga.Vi värdesätter också egenskaper som positiv attityd, ansvarstagande och kreativitet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring, måndag-fredag

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Enhetschef Lena Örtegren
Telefon: 0586-662 30
E-post:
lena.ortegren@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Jenny Haapanen, Vision
Telefon: 0586–662 33

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-16. Intervjuer och anställning kan komma att ske under ansökningstiden.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kirurgiska kliniken är en länsklinik vilket innebär ett nära samarbete mellan länets tre sjukhus. Kliniken har ett länsuppdrag för akuta och elektiva kirurgiska sjukdomar och bedriver även viss högspecialiserad vård för utomlänspatienter. Kliniken har sammanlagt 350 medarbetare på enheter för mottagning, vårdavdelning, operation och sekretariat. Elektiv sjukvård lokaliseras i ökad utsträckning till Karlskoga och Lindesberg och på samma sätt lokaliseras tumör och traumaverksamhet till Örebro. Vid kliniken bedrivs ett aktivt utvecklingsarbete med patientens fokus genom hela vårdförloppet.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:566

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf