Sjuksköterska till njur- och reumatologavdelning 93, USÖ
Örebro

Nu finns möjlighet till en plats som Sjuksköterska på njur- och reumatologavdelning 93, USÖ!

Är du på jakt efter en arbetsplats med god sammanhållning och starkt utvecklingsfokus? Då har vi uppdraget för just dig!

Vårt sammansvetsade gäng behöver nya kollegor då vi skall öppna upp ytterligare vårdplatser under hösten 2020/våren 2021.

Avdelning 93 är indelad i två olika vårdområden, njurmedicin och reumatologi. Hos oss är du som sjuksköterska en viktig person i ett lagarbete. För oss står patienten i fokus och därför ser vi ett genuint intresse för ständiga förbättringar som en självklarhet!

Är du redo att ta chansen att bli en del av oss?

Om tjänsten:
Som sjuksköterska hos oss leder du omvårdnaden av våra patienter och ingår i teamet kring patienten som arbetar med omvårdnad, utredningar, medicinska behandlingar pre- och postoperativ vård. Vi förväntar oss att du deltar aktivt i avdelningens verksamhetsutveckling, tar eget ansvar och tillsammans med oss arbetar mot våra gemensamma mål.

Vi satsar på lång introduktion av sjuksköterskor hos oss. Med hjälp av vår kvalitetssjuksköterska erhåller du bra stöd under och efter din inskolning. Efter inskolningen blir kvalitetsjuksköterskan din mentor som du kan rådgöra med och som finns nära till hands när du behöver.

Efter ett år på avdelningen finns det möjlighet att få en rotationstjänst mellan avdelning 93 och hemodialysmottagningen. Vi erbjuder goda möjligheter till studier och personlig kompetensutveckling.


Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. För att trygga vår goda kamratanda och teamkänsla så söker vi dig som har ett gott bemötande, samarbets- och initiativförmåga samt ansvarskänsla.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen med placering på avd 93. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell schemaplanering tillämpas och möjlighet finns till rotations-, natt- eller ständig helgtjänstgöring.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Annelie Flyckt, avdelningschef
Telefon 019–602 16 15
E-post:
annelie.flyckt@regionorebrolan.se

Facklig företrädare
:
Hans Nilsson, Vårdförbundet
Telefon: 072-142 30 95

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-27

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:569

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf