Ögon- eller allmänsjuksköterska natt, Ögonklinikens vårdavdelning USÖ
Örebro

Vill du vara en i vårt team som under januari/februari 2021 flyttar in i ett helt nytt högspecialiserat hus med nya moderna lokaler med toppmodern medicinteknisk apparatur. En helt ny ögonklinik kommer att växa fram där vi erbjuder länets invånare men också delar av övriga Sveriges invånare en modern högteknologisk ögonsjukvård.

På vårdavdelningen träffar du patienter i olika åldrar som behandlas för medicinska och kirurgiska ögonsjukdomar. Vi erbjuder ett stimulerande arbete inom bas- och högspecialiserad ögonkirurgi och i nära samarbete med klinikens övriga enheter.


Kvalifikationer:

Vi söker en ögonsjuksköterska alternativt en allmänsjuksköterska som är engagerad och tycker om att arbeta i högt tempo på en vårdavdelning. Att vara flexibel, ser förändringar som en möjlighet, gillar nya spännande utmaningar och vill bidra med din kunskap och kompetens. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team samt inte är främmande för att arbeta med teknisk utrustning. Lyhördhet, samarbetsförmåga och flexibilitet ser vi som viktiga personaliga egenskaper.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring , schemalagd arbetstid med var tredje helg, 73,31%

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Marie Fondelius, avdelningschef
Telefon: 019-602 32 68

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Marie Gustafsson
Telefon: 019-602 14 32

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2020-08-30

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ögonkliniken har drygt 120 anställda och består av en medicinsk enhet med stor öppenvårdsverksamhet och en kirurgisk enhet med vitreoretinal kirurgisk verksamhet på läns- och regionnivå, en främre segmentkirurgisk del med glaukom- och kataraktkirurgi samt ett hornhinnecentrum med hornhinnetransplantationer.

Den kirurgiska enheten bedriver en mycket dynamisk och mångfacetterad verksamhet och består av en operationsavdelning, en vårdavdelning med 12 vårdplatser och en kirurgisk mottagning för patienter inom både katarakt- och näthinneverksamhet.

Vårdavdelningen har hög omsättning av patienter och medelvårdtiden är två dygn då de flesta patienter kommer från andra län i landet.

Universitetssjukhuset Örebro är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. På sjukhuset finns 550 vårdplatser och 3500 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Ärendenummer:
HoS:2020:571

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf