Barnmorska, Skebäcks vårdcentral
Örebro

Skebäcks vårdcentral ligger centralt vid Stadsparken i Örebro. Vårt område har en blandad befolkning med allt ifrån spädbarn till den äldre pensionären. Det innebär ett varierat patientarbete, där vi ställs inför olika former av utmaningar. Till vår jobbfilosofi hör flexibilitet och högt i tak och vi har en positiv och glad stämning, även när arbetsbelastningen är hög.

Vi ger stora möjligheter att planera arbetstider och arbetsuppgifter men allt under stort ansvarstagande. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten för våra patienter. Det innebär i sin tur att vi värnar om och ger goda möjligheter till en personlig utveckling för våra medarbetare.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat graviditetskontroller, föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete, uppföljning efter abort och gynekologiska cellprovskontroller.

Kvalifikationer:
Legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Det är viktigt att du som person är flexibel, ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt mot såväl patienter som kollegor. Då ditt arbete är mycket självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete.

Att bidra till verksamhetens utveckling och förändring ser du som en naturlig del av ditt arbete. Att arbeta hälsofrämjande är en viktig del av verksamhetens arbete varför vi gärna ser att intresse för livsstilsfrågor finns. Tidigare arbete inom mödrahälsovård är meriterande men inget krav.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Lisa Josefsson, enhetschef
Telefon: 019-602 25 21
E-post:
lisa.josefsson@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Sofia Gustavsson
Telefon (kontaktas via receptionen): 019-602 25 31

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-08-23 Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden har gått ut.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Skebäcks vårdcentral ingår i Område närsjukvård Örebro och söder. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, vårdcentralsjourer, akutklinik med ambulansverksamheten, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa och ungdomsmottagning. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.
Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:572

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf