Psykolog, Skebäcks vårdcentral
Örebro

Skebäcks vårdcentral ligger centralt i Örebro. Vårt upptagningsområde har en blandad befolkning med allt ifrån spädbarn till den äldre pensionären. Det innebär ett varierat patientarbete, där vi ställs inför olika former av utmaningar.

Till vår jobbfilosofi hör flexibilitet och högt i tak och vi har en positiv och glad stämning, även vid hög arbetsbelastning. Vi ger stora möjligheter att planera arbetstider och arbetsuppgifter men allt under stort ansvarstagande. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten för våra patienter. Det innebär i sin tur att vi värnar och ger goda möjligheter till en personlig utveckling för våra medarbetare.

Vi arbetar sedan ett par år tillbaka med nytt arbetssätt kring patienter med psykisk ohälsa. Det innebär bland annat en tidig bedömning av patienter med upplevelse av psykisk ohälsa samt utökning av vår gruppverksamhet avseende dessa patienter. Då vår nuvarande psykolog går vidare till annat uppdrag önskar vi nu rekrytera ny psykolog till vår vårt psykosociala team.

Arbetsuppgifter:

Du arbetar i nära teamarbete med våra två kuratorer och du samarbetar med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen för att på ett tidigt stadium diagnostisera, behandla och förebygga psykisk ohälsa, sjukdom och funktionshinder.

Arbetet med psykisk ohälsa på primärvårdsnivå spänner över ett mycket brett arbetsfält och åtagandet inbegriper både ungdomar och vuxna. Samverkan sker även med externa partners kring patienter med sammansatt psykisk/psykiatrisk- och social problematik liksom vid missbruk och beroende. Preventiva och pedagogiska insatser i grupp inom relevanta områden är viktigt för oss och där vill vi att du deltar med din kompetens. Det psykosociala teamet erbjuds fortlöpande handledning i grupp.

Kvalifikationer:
Vi söker efter en legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet av KBT och yrkeserfarenhet från flera olika områden. Du vill vara en del av vårt arbetsteam och arbeta med den bredd och de utmaningar som första linjens hälso- och sjukvård erbjuder inom just området psykisk hälsa. Du arbetar utifrån vetenskapliga metoder, är välstrukturerad och har god organisatorisk förmåga. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som initiativkraft, ansvarstagande och samarbetsförmåga.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring. Dagtid.

Tillträde:
2020-09-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Ulrika Andersson, Verksamhetschef Skebäcks Vårdcentral
Telefon: 019-602 25 42

Facklig företrädare:
Åsa Krantz, psykologförbundet
Telefon: 0581-853 72

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-08-23

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Skebäcks vårdcentral ingår i Område närsjukvård Örebro och söder. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, vårdcentralsjourer, akutklinik med ambulansverksamheten, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa och ungdomsmottagning. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.
Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:573

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf