Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Söka jobb inom Region Örebro län

I Region Örebro län använder vi oss av e-rekrytering. Det innebär att du kan söka tjänsten digitalt. Du måste ha ett användarkonto och vara inloggad för att kunna skicka ansökan till oss.

Eftersom Region Örebro län är en offentlig myndighet ankomstregistreras och diarieförs alla ansökningar som kommer in till Region Örebro län.

Om det här är första gången du söker

Om du inte har sökt jobb hos oss tidigare måste du skapa ett nytt användarkonto. Det gör du genom att gå till "Logga in" och klicka på länken "Ny användare". För att skapa ett användarkonto måste du ha en e-postadress.

När du har skapat ditt användarkonto kan du göra en ansökan.

Om du har sökt förut

Om du redan har ett användarkonto fyller du i ditt användarnamn (e-postadress) och ditt lösenord och klickar på "Logga in". Har du glömt ditt lösenord, klickar du på länken "Glömt ditt lösenord".

Du söker ett jobb genom att klicka på länken "Sök lediga jobb" i annonsen och följer instruktionerna. OBS! Du måste ha ett användarkonto och vara inloggad för att kunna skicka ansökan till oss.

Vi kommer att skicka eventuella, meddelanden (till exempel bekräftelse på ansökan) till den e-postadress som du väljer som användar-ID.

När du skickat in din ansökan får du en automatisk bekräftelse på att din ansökan har kommit in. Bekräftelsen skickas till den e-post-adress du anger som användarnamn. Om du inte får någon bekräftelse inom 24 timmar kontakta oss. 

Vid problem

Ta i första hand hjälp av våra frågor och svar för att lösa ditt problem.

Om listan med lediga jobb inte går att nå och du inte kan skicka inte din ansökan via vår e-rekrytering, kan du skicka din ansökan till vårt centrala diarium. Men detta är endast om lediga jobb inte går att nå.

Välkommen med din ansökan!


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 13 mars 2020

Innehållsansvarig: Region Örebro län

Publicerad av Stina Andersson

Kontakt

Vid fråga om specifik tjänst eller jobbannons:

Hör av dig till kontaktpersonerna i annonsen.