Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Om webbplatsen

Välkommen till regionorebrolan.se - Region Örebro läns webbplats! Nedan har vi samlat en del information om vår webbplats.

Standarder

Vi har strävat efter att utveckla vår webbplats i enlighet med webbtillgänglighetsdirektivet. För innehållet använder vi XHTML 1.0 Strict. Presentationen styrs via Cascading Style Sheets (CSS).

Region Örebro läns webbplats ska funktionellt fungera i alla webbläsare, men visuellt ser det bäst ut i en modern webbläsare som har stöd för ovan angivna standarder.

Tillgänglighet

Vi strävar efter att vår webbplats ska kunna uppfattas, hanteras och förstås av alla användare. Vårt mål är att uppnå grundläggande tillgänglighet enligt den internationella standarden för tillgänglighet, WCAG 2.1 på nivå AA.

Vår tillgänglighetsredogörelse.

Det är möjligt att anpassa utseendet på vår webbplats på olika sätt. Det är också möjligt att få texter upplästa och viss information finns som lättläst och på teckenspråk.

Så här jobbar vi med tillgänglig information.

Javascript

Webbplatsen använder javascript för vissa funktioner, bland annat för att skydda e-postadresser från att hämtas av extern programvara som använder detta i skräppostsyfte. Ingen information tas bort om javascript är avstängt eller inte stöds av webbläsaren.


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 22 september 2020

Innehållsansvarig: Jenny Yttermalm

Publicerad av Jenny Yttermalm

Frågor och synpunkter

Har du tips på hur vi kan göra webbplatsen bättre, eller har du upptäckt att något inte fungerar, hör gärna av dig till webbredaktionen.