Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Utbildningsdag 1177 Vårdguiden

1177 Vårdguiden erbjuder råd, information och e-tjänster inom hälsa och vård och har öppet dygnet runt. 1177 Vårdguiden på webben är hela Sveriges kvalitetsgranskade samlingsplats för råd och information om hälsa och vård.

På www.1177.se kan du läsa om sjukdomar, behandlingar, regler och rättigheter eller ställa en anonym fråga och få ett personligt svar. Från 1177.se kan du också logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster när du vill kontakta vården.

Det är många i Örebro län som använder sig av 1177 Vårdguiden idag men det kan alltid bli fler!

Du bjuds därför in till en utbildningsdag kring 1177 Vårdguiden där du har möjlighet att ta del av vilka e-tjänster som erbjuds, vad som är på gång och hur webbplatsen är uppbyggd. Ta chansen att, testa, lära dig mer och ställa de frågor du undrar över. Du har också möjlighet att få svar på dina frågor kring BankID då Länsstyrelsen är på plats.

Program
14.00-15.00 Genomgång 1177 Vårdguiden av systemförvaltare Region Örebro län
15.00-16.00 Fika och möjlighet till att få personlig vägledning och svar på dina frågor kring 1177 Vårdguiden. Länsstyrelsen finns på plats för att svara på frågor kring BankID.

Föreläsningen kommer att sändas från Wilandersalen på USÖ och det finns möjlighet att närvara via webbsändning i Karlskoga och Lindesberg. På alla tre lasaretten finns det personal på plats för att svara på frågor och hjälpa till både när det gäller 1177 Vårdguiden och BankID.

När

22 oktober 14:00 - 16:00, 2019

Plats

Plats: Wilandersalen, USÖ Det finns möjlighet att närvara via webbsändning på lasaretten i Karlskoga och Lindesberg (följ skyltning från entrén på respektive lasarett)

Kostnad

Gratis

Arrangör

Region Örebro län, PRO Örebro län & Länsstyrelsen

Kontaktperson

Sandra Spjuth


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 27 juni 2019

Innehållsansvarig: Sandra Spjuth

Publicerad av Ulrika Stenberg