Hjälp oss att kartlägga hur Corona påverkar kulturen i Örebro län

Region Örebro län genomför en kartläggning av hur verksamheter som arbetar med kultur i Örebro län påverkas av Coronaepidemin.

Kartläggningen ska visa hur situationen ser ut för kulturskapare och andra aktörer viktiga för länets kulturella infrastruktur.

Vi söker därför e-postadresser till kulturskapare, kulturarbetare, kulturföretag som arbetar med teater, dans, musik, litteratur, film, konst, konsthantverk, slöjd eller kulturarv i Örebro län.

Förutom konstnärlig/kulturskapande verksamhet kan det till exempel handla om att arrangera kultur (till exempel biografer, utställningsarrangörer inom bild och form och scenkonstarrangörer), pedagogisk verksamhet eller uppdragsarbete inom kulturarv.

Vår förhoppning är att du vill vara med och hjälpa oss genom att skicka in kontaktuppgifter via formuläret i högerspalten.

De uppgifter som lämnas in kommer endast att användas av Region Örebro län för att skicka ut enkäten. Det är valfritt att delta i undersökningen.

OBS! Skicka inte information om:

- kommunalt finansierad kulturverksamhet
- regionalt finansierad kulturverksamhet
- ideella föreningar som inte har anställda

Andra undersökningar kommer att genomföras med dessa aktörer.

Sidan granskades den 22 april 2020

Innehållsansvarig: Katarina Strömgren Sandh