Du är på Region Örebro läns webbplats.

Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Elli överraskades med månadens Tillsammans-tårta

Publicerad: 2021-12-21 07:00

– Utan Elli hade det varit totalt kaos. Hon har gjort ett jättejobb med att få ordning våra förråd när vi flyttade från A-huset till H-huset, säger Karolina Östlund-Öster, medicinsk vårdadministratör på plastik- och käkkirurgiska kliniken.

En grupp personer som står tillsammans i en sjukhuskorridor där en person håller i en tårta.

Ehlimana Suhonjic, servicevärd på vårdnära service på USÖ, överraskades med månadens Tillsammans-tårta av personalen på plastik och käkkirurgiska kliniken.

Ehlimana Suhonjic, eller Elli som kollegorna kallar henne, jobbar som servicevärd på vårdnära service på USÖ. I samband med plastik- och käkkirurgiska mottagningens flytt vid årsskiftet såg hon till att allt fungerade som det skulle med förråden.

Hon la ner många timmar och såg till att förråden blev bra organiserade och hon såg till att ha en bra dialog med mig som förrådsansvarig för kontorsförråden på kliniken, så att vi tillsammans kunde arbeta fram ett riktigt bra resultat, berättar Karolina Östlund-Öster.

Enligt Karolina är Elli en klippa som har full koll på hur och var man beställer saker. Hon är tillmötesgående och har alltid ett leende på läpparna.

 – Genom sitt engagemang såg hon till att underlätta en av alla de omställningar vi som klinik gick igenom vid denna omfattande flytt där mycket kändes lite kaosartat. Elli förtjänar många tårtor. Hon har varit helt fantastisk. Så fort vi har funderat på hur vi ska göra har Elli glatt sagt: “Vi gör så här”. Hon är jättebra på att organisera, säger Karolina Östlund-Öster.

Det är en märkbart överraskad Ehlimana Suhonjic som får ta emot Tillsammans-tårta och diplom.

– Det här hade jag verkligen inte väntat mig. Jag hade fått höra att vi skulle gå igenom något i förrådet och att det var viktigt att jag kom hit exakt klockan 09.30. Det här känns jättekul. Tack så mycket, säger hon.

Text: Victoria Rydergård
Foto: Oskar Schriever-Abeln

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 21 december 2021