Du är på Region Örebro läns webbplats.

Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Hjälp till att skydda dig själv och andra – bli vår ambassadör!

Publicerad: 2021-05-21 08:54

Snart är vi inne i den fas då alla i befolkningen kan boka tid för vaccinering. Det är viktigt att alla i samhället får information om hur vaccineringen går till och hur man bokar en tid. Vi söker nu därför ambassadörer som kan hjälpa till med att informera om vaccineringen mot covid-19 med särskilt fokus på utrikesfödda personer.

Delta på vårt informationsmöte den 27 maj!

Torsdag 27 maj håller Länsstyrelsen och Region Örebro läns infektionsläkare Anja Rosdahl ett möte för att ge er information och kunskap för att ni ska kunna hjälpa oss i detta viktiga uppdrag.

Som ambassadör hjälper du till med:

  • Informationsspridning i dina nätverk
  • Fånga upp frågor och problem som uppkommer i dina nätverk

Syftet med ambassadörskapet är att informera och skapa större kännedom om vaccinering så att flera kan känna sig trygga och ta välinformerade beslut. Ni är viktiga och vi behöver er hjälp!

I början av juni kommer vi att ha ett längre tillfälle där ni får möjlighet att ställa fler frågor och få mer information. Datum kommer inom kort. 

Tid för mötet:

Torsdag 27 maj kl 10.30-11.30

Plats för mötet:

Mötet hålls digitalt. Du kommer att få en möteslänk mailad till dig när du har anmält dig.

Anmäl dig till mötet den 27 maj

Anmäl dig till mötet genom att skicka ett mail till josefine.eklund@lansstyrelsen.se. En möteslänk skickas ut innan mötet. Vi behöver ha din anmälan senast den 26 maj.

  

 

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 4 juni 2021