Du är på Region Örebro läns webbplats.

Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Nu kan du som är född 1981 eller tidigare vaccinera dig

Publicerad: 2021-06-08 15:01

Nu kan du som är född 1981 eller tidigare boka tid för vaccination. Det gäller alltså dig som i år ska fylla eller redan har fyllt 40 år.

Bokningsbara tider i Hallsberg och Lindesberg denna vecka

På måndagen den 7 juni öppnade vi upp för bokning av de som är födda 1976 eller tidigare. Anledningen till att vi redan dagen efter, tisdag 8 juni, öppnar upp för nästa åldersgrupp är att det finns en hel del bokningsbara tider kvar i framför allt Hallsberg och Lindesberg. I Örebro och Karlskoga kan det vara svårt att få tider under veckan, men det kommer nya tider till nästa vecka.

Är du bosatt i till exempel Örebro går det bra att att boka tid för vaccination i Hallsberg eller Lindesberg – du behöver alltså inte vaccinera dig på den orten där du är bosatt.

Boka din tid via digitala bokningssystemet

Du bokar din vaccinationstid med fördel digitalt.

Boka din vaccination via 1177.se >>

Boka din tid via telefon

Du som inte har möjlighet att boka din vaccination digitalt kan alltid ringa telefonbokningen på nummer 019-602 80 00.

Öppettider telefonbokningen: Måndag-fredag 07.30-16.45

När kommer nästa åldersgrupp att kunna vaccinera sig?

Nästa åldersgrupp på tur är de som är födda 1986 eller tidigare. Enligt den preliminära tidplanen kommer den gruppen att kunna börja vaccinera sig under vecka 25. Men tidplanen kan komma att ändras beroende på tillgången på vaccin.

Samlad information om vaccination mot covid-19

På Region Örebro läns regionala sida på 1177.se hittar du samlad vaccinationsinformation om vad som gäller för dig som bor i länet. Här hittar du också information om vilka grupper som kan vaccinera sig nu.

  

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 22 juni 2021