Du är på Region Örebro läns webbplats.

Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Var med och vaccinera mot covid-19 i sommar

Publicerad: 2021-04-07 11:02

Studerar du till läkare, sjuksköterska, röntgensjuksköterska eller biomedicinsk analytiker inriktning fysiologi? Kanske är du utexaminerad apotekare eller receptarie? I sommar kan du göra en insats och vaccinera länets befolkning mot covid-19.

Personal vaccinerar invånare

 

Vaccinatör

Vi söker dig som studerar till läkare med godkänd termin 4, sjuksköterska med godkänd termin 3, röntgensjuksköterska med godkänd termin 4 eller biomedicinsk analytiker (inriktning fysiologi) med godkänd termin 4.

Efter angivna och godkända terminer får du ge intramuskulära injektioner efter det att vi säkerställt din behörighet. Du får en ordentlig introduktion för att du ska känna dig säker i ditt arbete.

Apotekare/receptarie

Du som är apotekare eller receptarie kan göra en insats och få ett sommarjobb där du bidrar i vaccinationsarbete mot covid-19. Arbetsuppgifterna innebär att iordningställa vaccindoser. Du får en ordentlig introduktion för att du ska känna dig säker i ditt arbete.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en visstidsanställning eller en timanställning där du har möjligheter att påverka när och hur mycket du vill jobba. Våra vaccinationsmottagningar finns i Örebro, Hallsberg, Karlskoga och Lindesberg. På varje mottagning finns det erfaren personal som blir dina kollegor.

– Om du vill vara med om en historisk utmaning, få ett unikt sommarjobb och samtidigt hjälpa till att stoppa smittspridningen, sök jobb som vaccinatör nu, säger Inger Nordin Olsson, vaccinationssamordnare i Region Örebro län.

Så söker du

Ansökan skickas in via Region Örebro läns digitala rekryteringsverktyg.

Läs mer och sök jobb som vaccinatör.

Läs mer och sök jobb som apotekare/receptarie.

Kontakt vid frågor

Har du frågor, kontakta Region Örebro läns rekryteringsenhet på telefon 019-602 17 10.

 

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 4 juni 2021