Du är på Region Örebro läns webbplats.

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

Var med och vaccinera mot covid-19 i sommar

Publicerad: 2021-04-07 11:02

Studerar du till läkare, sjuksköterska, röntgensjuksköterska eller biomedicinsk analytiker inriktning fysiologi? I sommar kan du göra en insats och vaccinera länets befolkning mot covid-19.
Personal vaccinerar invånare

Vi söker dig som studerar till läkare med godkänd termin 4, sjuksköterska med godkänd termin 3, röntgensjuksköterska med godkänd termin 4 eller biomedicinsk analytiker (inriktning fysiologi) med godkänd termin 4.

Efter angivna och godkända terminer får du ge intramuskulära injektioner efter det att vi säkerställt din behörighet. Du får en ordentlig introduktion för att du ska känna dig säker i ditt arbete.

Vi erbjuder en visstidsanställning eller en timanställning där du har möjligheter att påverka när och hur mycket du vill jobba. Våra vaccinationsmottagningar finns i Örebro, Hallsberg, Karlskoga och Lindesberg. På varje mottagning finns det erfaren personal som blir dina kollegor.

– Om du vill vara med om en historisk utmaning, få ett unikt sommarjobb och samtidigt hjälpa till att stoppa smittspridningen, sök jobb som vaccinatör nu, säger Inger Nordin Olsson, vaccinationssamordnare i Region Örebro län.

Så söker du

Ansökan skickas in via Region Örebro läns digitala rekryteringsverktyg.

Läs mer och sök jobb som vaccinatör.

Kontakt vid frågor

Har du frågor, kontakta Region Örebro läns rekryteringsenhet på telefon 019-602 17 10.

Kompetens- och rekryteringsenheten

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 7 april 2021