Du är på Region Örebro läns webbplats.

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

Vaccination mot covid-19

Här hittar du som är invånare i Örebro län information som rör vaccination av covid-19.

Alla invånare i Örebro län kommer att få veta när, var och hur vaccination mot covid-19 ska ske. Vi kommer informera via annonser i dagspress, 1177.se och på Region Örebro läns Facebooksida samt på regionens hemsida. 

Du som reser kollektivt kan resa kostnadsfritt till vaccinationsmottagningen. Den som har färdtjänsttillstånd kan också resa till vaccinationsmottagningen utan att behöva betala egenavgift för resan. 

Region Örebro län söker medarbetare till våra fem vaccinationsmottagningar som ska arbeta med vaccination mot covid-19. Under vår och sommar går vi dessutom in i en ny fas där stora grupper ska vaccineras. Vi söker både medicinsk personal och administrativ personal som kan jobba hel- eller deltid, vardag som helg.

Just nu har vi enbart behov av medicinsk personal och har därför stängt ansökan för administrativ personal för att gå igenom de ansökningar som kommit in.

Så söker du

Om du är intresserad av att jobba kan du skicka in en ansökan till oss. Du söker via den annons som passar din kompetens bäst. I annonserna beskriver vi arbetsuppgifter kopplat till den roll som du vill söka.

Sök jobb som läkare 

Sök jobb som vaccinatör

Sök jobb som apotekare eller receptarie

Rekryteringen kan komma att avslutas i förtid beroende på antalet sökande och bemanningsbehovet. 

Urval och kontakt

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi hanterar alla ansökningar allteftersom de kommer in.

Du som redan har skickat in en ansökan behöver inte skicka in en ny, vi kommer att kontakta dig.

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 20 april 2021