Du är på Region Örebro läns webbplats.

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

Vaccination mot covid-19

Här hittar du som är invånare i Örebro län information som rör vaccination av covid-19.

Alla invånare i Örebro län kommer att få veta när, var och hur vaccination mot covid-19 ska ske. Vi kommer informera via annonser i dagspress, 1177.se och på Region Örebro läns Facebooksida samt på regionens hemsida. 

Du som reser kollektivt kan resa kostnadsfritt till vaccinationsmottagningen. Den som har färdtjänsttillstånd kan också resa till vaccinationsmottagningen utan att behöva betala egenavgift för resan. 

Region Örebro län söker medarbetare till våra fem vaccinationsmottagningar som ska arbeta med vaccination mot covid-19. Vi söker både medicinsk personal och administrativ personal som kan jobba hel- eller deltid, vardag som helg.

Just nu har vi enbart behov av medicinsk personal och har därför stängt ansökan för administrativ personal för att gå igenom de ansökningar som kommit in.

Så söker du

Om du är intresserad av att jobba kan du skicka in en ansökan till oss. Du söker via den annons som passar din kompetens bäst. I annonserna beskriver vi arbetsuppgifter kopplat till den roll som du vill söka.

Sök jobb som läkare 

Sök jobb som vaccinatör

Rekryteringen kan komma att avslutas i förtid beroende på antalet sökande och bemanningsbehovet. 

Urval och kontakt

Vi kommer att behöva personal löpande under första halvåret 2021 vilket innebär att du kan bli kontaktad längre fram även om du skickat in din ansökan tidigt.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi hanterar alla ansökningar allteftersom de kommer in. Vi har hittills fått in många ansökningar och utreder samtidigt vilket behov av bemanning som finns som till stor del beror på tillgången på vaccin. Därför kan det dröja ett tag innan vi hör av oss. Vi ber om din förståelse för detta.

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 22 mars 2021