Du är på Region Örebro läns webbplats.

Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Att leda i ett personcentrerat förhållningssätt

Personcentrerat arbetssätt innebär att se den enskilda personen, involvera och anpassa efter individens behov, resurser och förutsättningar. Vi bjuder nu in dig som är chef inom äldreomsorgen och LSS för att få inspiration i att leda i ett personcentrerat arbetssätt.

ons 15 nov - tor 16 nov 2023
13:15 - 12:00
Conventum, Club 700, Örebro
Sista anmälningsdag -
lör 04 nov 2023

Föreläsare

Kajsa Westling - senior policy designer på Experio Lab och Karlstads Universitet Samhällsnytta. Hon har en bakgrund inom analys-. utredning- och utvecklingsarbete, och har varit verksam i Region Stockholm, på Regeringskansliet och Myndigheten för vård- och omsorgsanalys. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med analys, strategi och utveckling gällande personcentrerad vård och patient-och brukarmedverkan i hälso- och sjukvård och socialtjänst.

Kajsa vägleder oss i hur vi kan leda i ett personcentrerat förhållningssätt och ger oss en teoretisk grund om personcentrering.

Mikaela Javinger - Behandlingspedagog, föreläsare som pratar både ur ett patientperspektiv och som medarbetare i arbetslag som jobbar aktivt med personcentrering.

Datum

Konferensen genomförs vid två tillfällen, välj ett av följande alternativ:

15 november kl 13:15-16:15

16 november kl 09:00-12:00

Målgrupp

Chefer inom äldreomsorg och LSS, kommunala processledare nära vård, socialchefer.

Kostnad

Ingen avgift.

Anmälan senast

30 oktober 2023

Kontakt

Blomma