Du är på Region Örebro läns webbplats.

Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Att driva förändringsprocesser med digitalisering

Digitala testbäddar för samverkan - hur kan digitalisering få oss att agera smartare och mer långsiktigt tillsammans?

fre 20 maj 2022
13:30 - 15:30
ons 18 maj 2022
Eklundavägen 1, Örebro, lokal Eken

220520Fredagsakademi

Hantering av personuppgifter
Anmälan till nyhetsbrev

Behoven av en omställning som ligger i linje med att uppnå hållbarhetsmålen Agenda 2030 blir allt mer prioriterat. Allt fler upptäcker att uppgiften att koordinera och realisera nytänkande lösningar kan ligga bortom den enskilde tjänstepersonen eller den enskilda verksamhetens mandat/kapacitet. Nödvändiga resurser, affärsmodeller eller verksamhetslogik kanske behöver förändras eller koordineras med andra för att en lösning ska bli möjlig.

Hjärtligt välkomna att medverka i ett samskapande möte där vi utmanas i olika scenarier att dra nytta av digitaliseringens möjligheter för att göra det komplexa enkelt och engagerande. Den 20 maj kommer Andreas Markewärn hålla en föreläsning samt facilitera en workshop där vi utmanas i kollaborativ problemlösning och förändringsarbete.

Om Andreas Markewärn

Andreas Markewärn är digital strateg och expert inom digitaliseringsfrågor. Han är en anlitad rådgivare, föreläsare och facilitator i många sektorer i samhället. Andreas arbetar främst kring frågor om digitaliseringens möjlighet för flernivå-samverkan i samhället med stöd av automatisering och AI.

 

Varmt välkommen att delta i samtalet!

Collage: digitala skärmar, en stad, människor i samtal och en bild på Andreas Markewärn

Kontakter