Du är på Region Örebro läns webbplats.

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

Gymnasiemässan 2021

Att välja utbildning för framtiden känns inte alltid så enkelt. Koppla upp dig digitalt på Gymnasiemässan 2021 och möt andra elever som berättar om hur det är att läsa ett visst program. Det kanske kan hjälpa dig i ditt gymnasieval.

ons 27 okt - tor 28 okt 2021
09:00 - 15:00
Digitalt

Den 27–28 oktober är det dags för årets gymnasiemässa, som i år är digital. I år är det första gången någonsin som alla gymnasieskolor i hela länet deltar i mässan. 

Där har du som elev eller förälder möjlighet att få mer information om möjliga utbildningsvägar, skolor och program. Du får även träffa och ställa frågor till elever och lärare från både kommunala och fristående gymnasieskolor i Örebro län.

Träffa elever i livesänt videmöte

Under mässan kan du delta på livesända videomöten, där elever från olika gymnasieskolor håller presentationer, berättar hur det är att läsa ett visst gymnasieprogram och svarar på frågor från dig som besökare. Mer information om videomötena hittar du i skolornas montrar.

Mässan genomförs i mässverktyget Trippus.
Mer information om hur du deltar i mässan läggs inom kort upp på Örebro kommuns webbplats.

Öppettider

Dessa tider finns elever och lärare på plats i de digitala montrarna, men du kan besöka mässan dygnet runt under mässdagarna.  

27 oktober: kl. 9-11, kl. 13-15 och kl. 18-20
28 oktober: kl. 9-11, kl. 13-15

Tre ungdomar sitter vid ett bord och skrattar. Två datorer står på bordet. Bredvid en dator ligger ett anteckningsblock.

Kontakter

Thomas Strömberg

Projektledare, Örebro kommun