Du är på Region Örebro läns webbplats.

Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Minska energianvändningen med energikontoren

På Energikontoren Sveriges webbinarium kan du ta del av praktiska metoder för minskad energianvändning i kommuner och regioner. Verktyget Energitrappan består av fem steg mot minskad energianvändning, och vi kommer dela konkreta exempel på varje steg från olika delar av landet. Spara datumet redan nu!

ons 11 jan 2023
09:00 - 10:30
Länk till digital plattform skickas efter anmälan

Talar gör bland andra Lina Gellermark, vd på Energikontoret i Mälardalen.

Mer information och anmälan kommer. Vi uppdaterar evenemangsbeskrivningen löpande.

Om projektet Elkapacitet och effektanvändande

Projektet vänder sig i första hand till regioner, kommuner, små och medelstora företag och till viss del till elnätsföretag. Genom att skapa goda förutsättningar för samverkan och utbyten hjälper Energikontoret Region Örebro län, i samverkan med Energikontoret i Mälardalen, regioner och kommuner hitta nya arbetsmetoder för att motverka kapacitetsbristen. Målet är att stärka möjligheterna för ökad elkapacitet och smart effektanvändande inom näringsliv och samhälle i Östra Mellansverige.

Läs mer om projektet här

 

Energikontoret i Mälardalens vd, Lina Gellermark, berättar om verktyget Energitrappans fem steg mot minskad energianvändning.

Energikontoret i Mälardalens vd, Lina Gellermark, berättar om verktyget Energitrappans fem steg mot minskad energianvändning.