Du är på Region Örebro läns webbplats.

Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Workshop för bättre stöd till barn och unga med psykisk ohälsa

Är du under 20 år och har tankar om psykisk ohälsa? Kanske har du kontaktat vården om hur du mår eller funderat på att göra det. Vi vill gärna veta hur du tänker om kontakten med vården, så att vi kan ge ännu bättre stöd till den som behöver hjälp. Därför bjuder vi in till en digital workshop där du får berätta vad du tycker är viktigt.

tis 11 jan 2022
15:00 - 16:30
mån 10 jan 2022
Digitalt via Zoom

Vi på Region Örebro utvecklar just nu nya mottagningar för barn och unga med lindrig psykisk ohälsa och skapar samtidigt nya kontaktvägar för att få stöd och råd, bedömning och tidsbokning till rätt vård.

Vi vill gärna ha din hjälp för att förstå vad som är extra viktigt i kommunikation, bemötande, uppföljning och annat. För att kunna utveckla tjänster som träffar rätt söker vi nu deltagare till en digital workshop.

Vi söker dig under 20 år

Vi tror att du är mellan 12 och 20 år men är du yngre och tror att du skulle söka hjälp själv, utan hjälp från en vuxen så är du också välkommen!

Du behöver inte ha sökt vård för psykisk ohälsa men vi ser gärna att du funderat kring de här frågorna lite och kan reflektera kring vad som skulle vara viktigt för dig vid en sådan kontakt.

Anmäl dig till workshopen

Anmäl dig via länken högre upp på sidan så får du ett mejl med länk till zoom-mötet och ett påminnelse-sms dagen innan.

Ersättning

Som tack för ditt deltagande ersätts du med ett presentkort à 250 kronor från GoGift som går att nyttja hos fler än 150 butikskedjor.

Kontakter

Hanna Turesson Bernehed

Tjänstedesigner