Specialistsjuksköterska kärl-toraxintensivvårdsavdelning

Örebro

Ärendenummer:
HoS:2016:581

Är du specialistsjuksköterska inom intensivvård eller sjuksköterska som vill få en möjlighet att vidareutbilda dig inom intensivvård? Bli en del av vårt specialistteam som är i framkant inom intensivvåden.  Är du en person som gillar utmaningar, är flexibel som har lätt att snabbt ställa om? Då kommer du trivas bra på kärl- thoraxintensivvårdsavdelningen (TIVA).

 

Du får ett givande arbete inom högspecialiserade kärl- thoraxintensivvården vid Universitetssjukhuset Örebro som ger dig en unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som specialistsjuksköterska.

 

Vi erbjuder dig:

- att få vara delaktig och göra skillnad i vården av svårt sjuka patienter

- att som sjuksköterska få möjlighet att vidareutbilda dig till intensivvårdssjuksköterska

- att arbeta i ett team som gemensamt skapar ett gott arbetsklimat och som ställer upp för
  varandra

- en individuell inskolning utifrån din kompetens och erfarenhet

- kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling

- möjlighet till egen omvårdnadsforskning

- att handleda studenter

- ett individuellt planerat schema

 

På TIVA finns ett professionellt team av anestesiologer, kirurger, specialistsjuksköterskor undersköterskor och sjukgymnaster. Vi arbetar tvärprofessionellt utifrån patientens fokus, sätter en ära i att göra att göra ett betydelsefullt arbete för våra patienter. Vi bemöter våra medarbetare med omtanke och respekt, arbetar för ett gott arbetsklimat, genom att tillsammans ställa upp för varandra och skapa trygghet på arbetsplatsen. 

 

TIVA är en av del av universitetsvården och är en av två intensivvårdsavdelningar vid Universitetssjukhuset Örebro. Här är fokus på hjärta, lungor och kärl. På kliniken vårdas patienter av specialutbildad personal. På TIVA används avancerade högteknologisk utrustning såsom respirator (maskin för andningshjälp), CVVHD (dialysmaskin), aortaballong (mekaniskt stöd för blodcirkulationen) och ECMO (hjärt- och lungmaskin för intensivvård).


Patienter som vårdas på TIVA behöver intensivvård efter en operation av hjärta, lungor eller kärl. Här vårdas även patienter som kräver speciallistkunskaper vid akut eller svår hjärt- lungsvikt och kärlproblematik. Vi har sex vårdplatser som bemannas dygnets alla timmar. Under denna tid övervakas, diagnostiseras och behandlas patienterna utifrån evidensbaserad och beprövad kunskap.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom intensivvård eller är legitimerad sjuksköterska som vill få möjlighet att vidareutbilda dig inom intensivvård.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring eller tjänstgöring efter eget önskemål. Tjänsgöringen innefattar dag, kväll och nattarbete. Helgtjänstgöring två helger av fem.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Jonas Broström, avdelningschef
Telefon: 019-602 11 78

Caroline Frid, biträdande verksamhetschef
Telefon: 019-602 52 31

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet
Telefon: 0771-420 420

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2016-09-25

Övrigt:
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg och examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

 


 


Visa annons som pdf