Ortoptist, Ögonkliniken USÖ
Örebro

Ärendenummer:
HoS:2019:385

Vi söker dig som är positiv, flexibel och med glimten i ögat när vi nu utökar vårt gäng med en ny medarbetare.

Som ortoptist hos oss kommer du att ingå i ett mycket kompetent team bestående  barnoftalmologer, ortoptister och optiker, vilket ger möjlighet till ett erfarenhets- och kunskapsutbyte.

Du har ortoptistmottagning med både barn och vuxna patienter. Du har en viktig roll i samband med förundersökning inför skelningsoperation samt vid uppföljning efter operation. Du kommer också vid behov få hålla i lite basal utbildning i synutveckling för nya BVC-sjuksköterskor i länet.

Kvalifikationer:
Ortoptistutbildning. Erfarenhet i arbetet är meriterande. Du är en person som är flexibel, ser förändringar som en möjlighet, gillar nya spännande utmaningar och att bidrar med din kunskap och kompetens.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring, dagtid, måndag - fredag

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Hillevi Valkeinen, avdelningschef
Telefon: 019-602 36 81

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Eva Schultz
Telefon: 019-602 17 38

Hemsida:
www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:

2019-05-26

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ögonkliniken är en universitetsklinik med drygt 120 anställda och består av en medicinsk och en kirurgisk enhet. Den medicinska enheten har en stor öppenvårdsverksamhet inom allmän oftalmologi med akutmottagning, glaukom, barn & skelning samt medicinsk retina. Vi medverkar också i internationella multicenterstudier. Den kirurgiska enheten består av en operationsavdelning, en vårdavdelning och mottagning för patienter inom både katarakt, hornhinne- och näthinnekirurgiskverksamhet.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. USÖ vann i år tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin överbeläggningar och presterar mycket bra inom övriga fem kategorier. USÖ har ca 550 vårdplatser och är ett av landets sju universitetssjukhus. Det är också en av länets största arbetsplatser med mer än 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


Visa annons som pdf