Logo for the website Logo for the website

Jobba hos oss

Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus. Här bedrivs anestesi- och intensivvård, kirurgi, ortopedi samt medicinsk och geriatrisk vård. Vi har dessutom sex specialistmottagningar och röntgenklinik.

Lasarettet är ett länsdelssjukhus med såväl närsjukvård som viss högspecialiserad vård, exempelvis obesitasoperationer (fetmaoperationer). Sjukhuset är också framstående inom höft- och knäproteskirurgi.  

Vi har ett nära samarbete med Universitetssjukhuset Örebro och Karlskoga lasarett.

Många av våra cirka 600 medarbetare uppskattar den bredd av sjukvård vi bedriver. Hos oss får du som medarbetare möta ett brett sjukdomspanorama och samtidigt finns närheten till ett universitetssjukhus vid behov av fördjupad specialistkompetens. 

Lindesbergs lasarett har det mindre sjukhusets alla fördelar, korta beslutsvägar, medarbetare som blir sedda och behövs från första arbetsdagen, hög effektivitet och ett gott kollegialt stöd.

Naturskönt läge nära storstadens puls

Vacker Bergslagsmiljö med sjöar och stora skogar omger Lindesbergs lasarett. Spännande kulturmiljöer finns också i närheten, liksom storstaden Örebro med sitt utbud bara en 45 minuters resa söderut. 

Jobba på Lindesbergs lasarett

Did the content help you?

Last updated: Monday, January 18, 2021