Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Välkommen till Karlskoga lasarett

Karlskoga lasarett är ett akutsjukhus som främst är till för invånarna i västra Örebro län och östra Värmlands län. Alla som väljer att söka vård hos oss är välkomna!

På gång

  • Det finns för närvarande inga händelser
  • New in Sweden
  • 1177
Personal vid akutmottagningen

Medarbetare vid lasarettets akutmottagning

Information från landstinget

Kortare väntetider för ortopedpatienter

Ortopedkirurgiska kliniken i Region Örebro län har gjort en ambitiös satsning med att förbättra tillgängligheten för sina patienter.Välkommen till höstens öppna föreläsningar 2016

Sömnapné, fysisk träning vid artros eller vad kosten har för betydelse för hur vi mår. Höstens offentliga föreläsningar bjuder på många spännande ämnen inom vitt skilda områden. 


Unik satsning i Örebro län

Inom ramen för Region Örebro läns satsning Akademisk specialisttjänstgöring, AST, har sjuksköterskor möjligheten att gå en specialistutbildning på betald arbetstid. 


Självtesta benstyrka och förhindra sjukdom

En hög benstyrka och en god benfunktion minskar risken för sjukdom och är viktig vid behandling av många av våra kroniska folksjukdomar. Nu pågår pilotprojektet ”Självtest benstyrka” i Karlskoga, Degerfors och Laxå för att sprida kunskap om hur enkla självtester av benstyrkan kan användas för att tidigt upptäcka nedsatt funktion och samtidigt användas för att träna upp densamma.

Har du fått en tid till Vårdcentralernas barnmottagning?

Vårdcentralernas barnmottagning är en ny mottagning för sjuka barn och ungdomar 1-18 år. Du hittar oss på Karlskoga lasarett, entré D.

Vård

Hitta rätt

Tjänster

E-tjänster

Via våra e-tjänster kan du bland annat:

  • Av- och omboka tid
  • Förnya recept
  • Kontakta oss