Jobba hos oss under pandemin

Är du vårdutbildad och vill göra för en insats under pandemiutbrottet covid-19? Vi söker vårdpersonal till timanställningar efter behov och dina förutsättningar.

Det är många som hör av sig och vill hjälpa till. Vi vill tacka för det engagemang och stöd vi får.

Vi behöver ytterligare förstärkning och söker dig som är vårdutbildad och som med kort varsel kan arbeta timmar i en tillfällig anställning. Flera av våra kliniker behöver förstärkning och arbetsuppgifterna varierar utifrån behov och utifrån din erfarenhet och bakgrund.

Vi söker främst dig som är undersköterska, sjuksköterska eller läkare, men även andra kompetenser är intressanta.

Gör en insats och gör skillnad och kom och jobba tillsammans med oss!

Ansökningstiden har löpt ut

Ansökningstiden för extrapersonal löpte ut den 30 april. Vi har tagit emot många ansökningar och är mycket tacksamma för engagemanget.

Vill du ändå hjälpa till?

Du kan fortfarande söka semestervikariat inom sjukvården. Och vill du hjälpa till som volontär, hör av dig till någon av de civila organisationerna som samordnar volontärhjälp.

Sidan granskades den 10 juni 2020

Innehållsansvarig: Torbjörn Torstensson