Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Jobba hos oss

10 000 anställda inom en mängd olika yrken

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare med nästan 10 000 anställda. Våra arbetsplatser finns över hela länet; i stadsmiljö och på landsbygd.

Många jobbar många inom hälso- och sjukvård, andra inom  administration, ekonomi eller forskning. Hos oss finns också jobb inom bland annat juridik, IT, energi, miljö, kommunikation, kultur och samhällsplanering.

Tillsammans bär vår personal fler än 250 olika yrkebenämningar.

Fördelar med att jobba hos oss

Det finns många fördelar med att jobba i en stor, bred organisation som vår. Det finns många olika vägar att gå för att vidareutvecklas, specialisera sig eller byta inriktning - utan att byta arbetsgivare. Vi erbjuder också många förmåner för dig som anställd.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss hur det är att jobba hos oss? Följ oss på Facebook, Instagram och LinkedIn så får du lite inblick i vår vardag.

 


Uppdrag
– att göra Örebro län till en bättre plats att leva på


Vårt uppdrag är att göra Örebro län till en plats där det är bra att växa upp, studera och arbeta. En bättre plats att leva på, helt enkelt.

Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Vi gör arbetet tillsammans med våra medarbetare, länets kommuner, myndigheter, universitet, näringsliv, föreningsliv och länsinvånare.


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 24 augusti 2018

Innehållsansvarig: Helena Svensson

Publicerad av Peter Karlsson