Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Informationskampanj Tack till dig

Här kan du hitta information om den kampanj som Region Örebro län genomför i sociala medier under fyra veckor i sommar.

Om informationskampanjen

För att uppmana länsinvånarna att fortsätta hålla i och hålla ut och se att läget fortsatt är allvarligt genomför Region Örebro län under fyra veckor i sommar en kampanj i sociala medier. Budskapet andas tacksamhet till invånarna som följer Folkhälsomyndighetens nationella råd. Budskapen levereras av både regionens egen personal men också invånare och lokala profiler i länet.

Budskap

Kampanjen utgår från Folkhälsomyndighetens nationella allmänna råd. Det övergripande budskapet för den regionala kampanjen är:

Coronaviruset tar inte semester. Men om du tar ditt ansvar kommer det att göra stor skillnad för dig själv, för andra och för personalen inom vården. Tack för att du tar ditt ansvar. Tillsammans kan vi bromsa smittan.

Budskapen går i linje med Myndigheten för samhällsskydd och beredskaps (MSB) informationssatsning som de genomför i hela landet under sommaren.

Målgrupper och kanaler

Kampanjen kommer att nå länsinvånarna i sociala medier som Facebook, Instagram och Messenger och består av två delar där den ena delen riktar sig till åldrarna 16-30 år och den andra till åldersgruppen 30-65+.

Kampanjen startar den 26 juni och pågår under fyra veckor.

Informationsmaterial att ta del av

Samtliga filmer som används i kampanjen finns på Region Örebro läns Youtube-kanal. Filmerna kommer också under kampanjens gång att publiceras på Region Örebro läns Facebook-sida.

Har du frågor om kampanjen, kontakta Stina Andersson.
 


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 26 juni 2020

Innehållsansvarig: Stina Andersson

Publicerad av Stina Andersson

Kortadress: https://www.regionorebrolan.se/tacktilldig