Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Kvalitet

Tolk- och översättarservice anlitar i första hand tolkar och översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet. Våra tolkar och översättare följer Kammarkollegiets riktlinjer för god tolksed och god translatorssed.

Kvalitetscertifierad verksamhet

Verksamheten är, sedan 2005, certifierad enligt FR2000 – ett integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brandskydd, kompetensförsörjning och socialt ansvarstagande. Systemet säkerställer att förmedlingen har dokumenterade rutiner som speglar varje beställnings väg, från förfrågan till genomfört uppdrag och att vi arbetar med ständiga förbättringar för både kunder och uppdragstagare.

FR2000 utgår från ISO 9001, ISO 14001 och SS 62 40 70 samt Arbetsmiljöverkets föreskrifter om systematiskt arbetsmiljöarbete och Räddningsverkets allmänna råd om systematiskt brandskyddsarbete. De grundläggande värderingarna i FR2000 är ”nöjd kund”, ”affärsmässighet” och ”kompetenta och motiverade medarbetare”.

Medlem i Tolkservicerådet

Tolk- och översättarservice är medlem i Tolkservicerådet, en rikstäckande organisation som arbetar för seriös tolkförmedling och tolkservice.

 

 


 

 


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 10 juli 2020

Innehållsansvarig: Robert Kaivanto

Publicerad av Sara Ridderheed

Kortadress: https://www.regionorebrolan.se/tolkservice/kvalitet

Hjälp oss bli bättre!

Har du synpunkter, ris eller ros, att lämna om vår verksamhet? Då vill vi att du kontaktar oss. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre!

Lämna synpunkter