Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Tolk Online

Tolk Online är en tjänst för dig som är i akut behov av språktolk. Tjänsten är tänkt för kortare samtal där du själv ringer upp tolken via ett telefonväxelsystem. Det förkortar handläggningstiden och ger dig möjlighet till snabb och smidig tolkhjälp.

Genom Tolk Online kan du för närvarande komma i kontakt med tolkar på arabiska och somaliska. Det enda du behöver är en tonvalstelefon med högtalarfunktion samt ett kund-ID. Ditt kund-ID får du genom att kontakta Tolk- och översättarservice.

Tolk Online ska bara användas för direkta tolkningar mellan dig och klienten. Du som vill lämna ett meddelande till en klient ska istället använda dig av vår tjänst meddelandeservice. Mer om den hittar du i listen till vänster.

Vill du veta mer om Tolk Online är du välkommen att kontakta oss.

 


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 10 juli 2020

Innehållsansvarig: Robert Kaivanto

Publicerad av Sara Ridderheed

Råd till tolkanvändaren

Tekniken

Det är viktigt att du har en telefon med god mottagning och väl fungerande högtalarfunktion så att alla som deltar i samtalet kan höra varandra. Helst ska du använda dig av en konferenspuck.

Ljudnivån

Tolkningen ska helst utföras på en plats där det inte finns störande ljud.

Samtalstiden

Tänk på att tjänsten främst är till för korta tolksamtal. För längre, akuta telefontolkningar ber vi dig kontakta tolkförmedlingen på 019-602 31 55.