Aktuella byggprojekt

Här hittar du ett axplock av byggprojekt inom Regionservice fastigheter

Ambulansstation Berglunda

• Yta: Ca 2000 m²
  • Planering pågår
  • Byggklart 2021
  • 10 portar plus tvätthall
  • Plats för övnings- och reservbilar

Ett av målen för ambulansstationen är att på prio 1 larm nå 90 % av länets invånare inom 20 minuter. Det är idag brist på plats för reserv- och övningsbilar. Utrymme behövs för utbildningar för att behålla den medicinska kompetensen, samt plats för att större händelser ska kunna utövas. Katastrofövningar krävs idag inom ambulanssjukvården.

Den nya ambulansstationen kommer att ha 10 portar plus en tvätthall. Ambulansstationen byggs för att möta framtidens behov för prehospital vård, samtidigt som tillgängligheten för länets invånare ökar. Det kommer även att finnas en övningshall och övningsyta på tomten samt konferensmöjligheter och administrativa lokaler.

Vill du veta mer om projektet eller har frågor kan du vända dig till ansvarig projektledare Fredrik Svensson

Rehab Karlskoga

• Omdisponering av rehabs lokaler samt utökning av yta

• Renovering av bassäng

• Yta: 2345 m²

• Byggstart: Mitten 2019

• Klart: Hösten 2020

• Utmaning: Att få ljusinsläpp då byggnaden är så djup

Vill du veta mer om projektet kontakta projektledare Angelika Nordén

H-huset USÖ

• Ersätter delar av A-huset
  • Ny utökad akutmottagning
  • Nybyggnad 35 000 m²
  • Ombyggnad 1 700 m²
  • Patientklart: 2021

H-huset innehåller mottagningar, operation och slutenvård för flera kliniker. Här kan du läsa mer om H-huset och vill du ställa frågor kan du ta kontakt med ansvarig projektledare Patrik Larsson

Dansens hus Kävesta

• Yta: 710 m²
  • Projekteringsstart hösten 2018
  • Byggklart: hösten 2021

Danslinjens lokaler är för små i förhållande till verksamheten. Danshuset stod klart för 10 år sedan. För att kunna fortsätta bedriva verksamhet med de behov som finns idag behöver skolans danshus byggas ut. På danslinjen går mellan 16 och 20 deltagare genom riksintag. Det skulle kunna tas in fler och även kunna erbjudas en 2-årig utbildning i dans om lokalerna tillät detta.

Är du intresserad av att veta mer om projektet kan du vända dig till ansvarig projektledare Morgan Sandberg

RIN

• Mobiltäckning inom våra sjukhus

• WiFi-täckning inom sjukhus, vårdcentraler och tandvård