Vem ska få Örebroregionens energipris 2017?

Nu öppnar vi nomineringen till Örebroregionens energipris 2017. Priset delas ut i två klasser: Årets föredöme och Årets inspiratör. Gör din nominering senast den 1 februari.

Vem som helst kan nominera ett företag, en organisation, en person eller en kommun som man tycker förtjänar priset.

Årets inspiratör delas ut till en person eller organisation som inspirerat andra till energieffektivisering, ökad användning av förnybar energi eller minskad klimatpåverkan. Vid bedömningen tar vi hänsyn till spridningseffekt och nytänkande.

Årets föredöme delas ut till ett företag, en kommun (förvaltning) eller en organisation som genomfört åtgärder eller utvecklat produkter eller tjänster som på ett påtagligt sätt minskar klimatpåverkan eller energianvändningen, eller ökar användning av förnybar energi. Vid bedömningen tar vi hänsyn till åtgärdens spridningseffekt, storlek på energibesparingen eller åtgärden, framtida potential och nytänkande.

Region Örebro län och Länsstyrelsen i Örebro län står tillsammans bakom priset. Region Örebro läns fokusnämnd för miljö och klimat utser vinnarna som presenteras på Handelskammarens Superpromotion-morgon den 23 mars 2018.

Läs mer om priset och gör dina nomineringar!

Sidan granskades den 18 december 2017

Innehållsansvarig: Linda Svensson