Kartläggning över cirkulära insatser i Örebro län

Från slit och släng till återvinning, återanvändning och hållbar design? Allt fler företag, föreningar och organisationer genomför insatser inom cirkulär ekonomi och hittar nya sätt att ta tillvara på resurser som redan finns och har använts. Är din verksamhet en av dem? Och ligger den i Örebro län?

Jorden är ett cirkulärt system

Region Örebro län genomför en kartläggning över cirkulära insatser i Östra Mellansverige. Syftet är att få en bild över hur vi på bästa sätt kan stödja ett cirkulärt omställningsarbete i samhället. Därför skulle vi uppskatta om ni kan avvara en stund och berätta om hur ni arbetar cirkulärt.

Klicka här för att komma till enkäten.

Tack!

Kartläggningen görs i samverkan med Energikontoret Mälardalen och Energikontoret Östergötland.

Europeiska regionala utvecklingsfonden

Sidan granskades den 21 april 2020