Stöd till ideella föreningar med anledning av coronapandemin

Arbetar du i en förening som genomför insatser och aktiviteter med anledning av coronapandemin? Har din förening påverkats kraftigt ekonomiskt? Nu finns det stöd för er att söka.

Nu har Region Örebro län tagit fram ett stöd till ideella föreningar som genomför särskilda satsningar och aktiviteter eller har påverkats kraftigt med anledning av coronapandemin.
Kulturnämnden har avsatt 350 000 kronor för att under 2020 ge stöd till dessa föreningar.

Kan vi söka?

Ideella föreningar i Örebro län kan söka.

När kan vi söka?

Vi förstår att stöd behövs så snart som möjligt. Ansökningsperioden är därför kort och stänger 16 juni. Ansökan behandlas av arbetsutskottet för Partnerskapet för sociala innovationer den 17 juni. Beslut fattas så snart som möjligt därefter av områdeschef Kultur och ideell sektor.

Hur söker vi stöd?

Ansökan skickas in via webbformulär senast 16 juni.

Sidan granskades den 12 juni 2020

Innehållsansvarig: Mona Hedfeldt