Dialogmöten inför Kulturplan 2020-2023

Som ett led i att ta fram en ny regional kulturplan för perioden 2020-2023 genomförs dialogmöten med berörda aktörer hösten 2018.

Kulturplanen ska tas fram i dialog med länets kommuner och efter samråd med länets professionella kulturliv och det civila samhället. Därför arrangerar vi en rad dialoger under hösten och en bit in på nya året.

Vid varje dialog kommer deltagarna diskutera Solidariskt fördelad kultur och Kultur och hälsa kopplat till konstområde eller geografi. Dessutom kommer ett tredje för varje dialog unikt område diskuteras. Det är tredje gången en regional kulturplan tas fram.

Sidan granskades den 23 januari 2020

Innehållsansvarig: Rikard Åslund