Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Entreprenörskap

EntreprenörskapSkapa din framtid

Vi vill att människor förverkligar sina idéer, startar eller utvecklar företag. Därför är det viktigt att stärka entreprenörskapet och den egna innovationskraften bland alla som bor här. Örebro län ska vara en plats som uppmuntrar entreprenörskap både i utbildningen och senare i livet.

Väx ditt bolag

Vi jobbar också med att redan befintliga företag ska kunna utvecklas och växa genom bland annat affärsutveckling, utbildning och finansieringsmöjligheter. Det kan handla om att hjälpa företagare att hitta nya marknader, formulera smarta affärsmodeller eller delta i nätverk där olika kompetenser kan mötas. Business Region Örebro är ett sådant nätverk där länets alla kommuner skapar tillväxt tillsammans.

 

Timbanken.se - Ny energi för ditt företag

Timbanken.se är ett stöd för dig som driver ett mindre bolag i Örebro län och som vill utveckla det. Idén är enkel. Varje företag kan få upp till fem timmars gratis rådgivning och det enda du behöver göra är att registrera dig och ditt företag och ange vilken kommuns näringslivsenhet du vill ha kontakt med. Kommunerna själva avgör vem som ska få ta del av tjänsterna. Läs mer om Timbanken.

 

Företagsresan

Funderar du på att starta eller att utveckla ditt företag? Bra. Med Företagsresan får du en bra guide med tips, råd och nyttiga kontakter för att lyckas som företagare. Besök Företagsresan.

Samlat gratis stöd

Oftast fixar du ditt företagande helt på egen hand. Men ibland kan du behöva stöd för att komma vidare. Därför har vi skapat verksamt.seGå till verksamt.se/orebrolan


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 10 februari 2020

Innehållsansvarig: Kristina Eklöf

Publicerad av Rebecca Larsson

Aktuellt

Stärk entreprenörskapet tillsammans

Vill ni vara med och stärka entreprenörskapet i Örebro län? Nu finns det möjlighet att söka pengar för delprojekt inom Region Örebro läns ramprojekt ENSA.

Läs mer om ENSA

Kontakta utvecklingsledare Johan Södergren