Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Entreprenörskap

EntreprenörskapSkapa din framtid

Vi vill att människor förverkligar sina idéer, startar eller utvecklar företag. Därför är det viktigt att stärka entreprenörskapet och den egna innovationskraften bland alla som bor här. Örebro län ska vara en plats som uppmuntrar entreprenörskap både i utbildningen och senare i livet.

Väx ditt bolag

Vi jobbar också med att redan befintliga företag ska kunna utvecklas och växa genom bland annat affärsutveckling, utbildning och finansieringsmöjligheter. Det kan handla om att hjälpa företagare att hitta nya marknader, formulera smarta affärsmodeller eller delta i nätverk där olika kompetenser kan mötas. Business Region Örebro är ett sådant nätverk där länets alla kommuner skapar tillväxt tillsammans.

Samlat gratis stöd

Oftast fixar du ditt företagande helt på egen hand. Men ibland kan du behöva stöd för att komma vidare. Därför har vi skapat verksamt.seGå till verksamt.se/orebrolan


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 20 maj 2019

Innehållsansvarig: Kristina Eklöf

Publicerad av Jessica Jeppson

Aktuellt

Stärk entreprenörskapet tillsammans

Vill ni vara med och stärka entreprenörskapet i Örebro län? Nu finns det möjlighet att söka pengar för delprojekt inom Region Örebro läns ramprojekt ENSA.

Läs mer om ENSA

Kontakta utvecklingsledare Johan Södergren