Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Offentlig upphandling och konsumtion

- handlingsområde i livsmedelshandlingsplanen

Målbild

Länets offentliga aktörer driver efterfrågan på varor och tjänster ur den regionala livsmedelskedjan. Genom upphandling bidrar det offentliga köket till att öka kunskapen om mervärdet i den regionala livsmedelskedjan och sambandet mellan livsmedel, hållbarhet och hälsa.

Prioriterade åtgärder


• Öka kunskapen runt den offentliga upphandlingen och måltidens roll i den regionala livsmedelskedjan.
• Göra det möjligt för fler mindre företag att komma in i offentlig upphandling.
• Stötta arbetet med tydliga kost- och måltidspolicys i länets samtliga kommuner.


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 23 oktober 2019

Innehållsansvarig: Mikael Jorstig

Publicerad av Lena Hagsten