Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Regional utvecklingsstrategi

Framsida: Tillväxt och hållbar utveckling i Örebro län - regional utvecklingsstrategi 2018-2030Örebroregionens utvecklingsstrategi (RUS) ska vara en gemensam vägvisare för regionens framtidsarbete. Syftet är att skapa bästa möjliga framtid för oss som bor och verkar i regionen. Den 6 mars 2018 antog regionfullmäktige utvecklingsstrategin.

 

Nyheter Regional utvecklingsstrategi 

 • Integration kräver eftertanke

  Publicerat den 7 november 2019

  Fredagsakademin i oktober handlade om eftertanke och integration. Föreläsaren Eva Norström tog sin utgångspunkt i de elva europeiska grundprinciperna för integration, i sin egen forskning och i möt...

 • Loka-dagarna 2019

  Publicerat den 4 november 2019

  Vad är viktigt i framtiden? Hur ser gapet mellan nuläge och den önskade framtiden ut? Det här är grunden för behovsdriven innovation, temat för hela Loka-dagarna.

 • Nutid och framtid i Örebro län

  Publicerat den 3 juni 2019

  Vi kan förbereda oss för framtiden! Det var budskapet på RUS-forum, en dag som erbjöd möjligheter att spana bakåt, framåt och runt i omvärlden.

 • Jämställdhetsanalys kopplad till regionala utvecklingsstrategin

  Publicerat den 13 mars 2019

  Jämställd tillväxt och hållbar utveckling i Örebro län är en rapport skriven av Katarina Viberg Hedman och Johan Jonsson, analytiker på förvaltningen Regional utveckling.

 • Petra Svensson på Fredagsakademin 1 mars

  Publicerat den 4 mars 2019

  Det finns en bläckfisk som likt en kameleont anpassar sig till sin omvärld. Så beskriver Petra Svensson arbetet som strateg för ett tvärsektoriellt perspektiv.


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 28 augusti 2019

Innehållsansvarig: Sofia Kjörk

Publicerad av Sofia Kjörk

Kortadress: https://www.regionorebrolan.se/rus