Familjecentralskonferens 2019

"Gärna ett jämställt föräldraskapsstöd – men vad betyder det?" Det är rubriken på 2019 års nationella familjecentralskonferens som arrangeras i Örebro den 7-8 maj.

2019 års nationella familjecentralskonferens arrangeras i Örebro den 7-8 maj på Conventum kongress. Det övergripande temat för konferensen är ”Familjecentralen - en viktig arena i arbetet för en jämlik hälsa” – ett tema som omfattar många olika perspektiv. Plenumföreläsningarna kommer till stor del att fokusera på ”Det jämställda föräldraskapet”.

Konferensen arrangeras i samverkan mellan Föreningen För Familjecentralers Främjande (FFFF) och Region Örebro län. Planering och genomförande sker i samverkan med Länsstyrelsen, länets tolv kommuner, Örebro läns idrottsförbund och Örebro läns bildningsförbund.

Program och anmälan

Föreningen för familjecentralers främjandes hemsida kan du läsa mer om konferensen och anmäla dig.

Sidan granskades den 3 december 2018

Innehållsansvarig: Ann-Louise Gustafsson