Du är på Region Örebro läns webbplats.

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

Sommaranpassningar på Freja vårdcentral

Publicerad: 2022-06-10 10:38

Freja vårdcentral tar endast emot patienter vid enheten i Frövi under sommaren. Enheten i Fellingsbro håller stängt från och med den 20 juni till och med den 19 augusti.

Från och med den 20 juni och fram till och med den 19 augusti kommer Freja vårdcentral att enbart ha verksamhet på mottagningen på Järnvägsgatan i Frövi.

Dessutom sker en utökad samverkan med vårdcentralen i Lindesberg under samma period.

Det innebär att patienter vid kontakt med Freja vårdcentral kan komma att hänvisas till Lindesbergs vårdcentral för vissa besök. Det gäller besök till barnmorska och fysioterapeut. Även vissa läkarbesök hänvisas till Lindesberg under sommaren.

Du når dock Freja vårdcentral på samma telefonnummer som vanligt eller genom att logga in på våra e-tjänster på www.1177.se.

Måndagen den 22 augusti öppnar man åter mottagningen på Torgvägen i Fellingsbro och återgår även i övrigt till ordinarie verksamhet.

Syftet med den tillfälliga stängningen i Fellingsbro samt den ökade samverkan med Lindesberg under sommaren är att minska verksamhetens sårbarhet under semesterperioden.

OBS! Under sommaren är även Fellingsbros låda för PCR-provtagning stängd. Behöver du testa dig för covid-19 finns närmsta låda utanför mottagningen i Frövi.

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 10 juni 2022