Lediga jobb

Hos oss söker du jobb genom vårt digitala rekryteringsverktyg. Har du inte redan ett användarkonto kan du enkelt skapa ett och sedan söka den tjänst du är intresserad av.

För att söka jobb hos oss behöver du ha ett användarkonto hos Region Örebro län. Har du inte sökt jobb hos oss förut behöver du skapa ett användarkonto

Om du har sökt jobb hos oss tidigare kan du logga in på ditt användarkonto med e-postadress och lösenord.

Logga in på ditt användarkonto

Har du glömt ditt lösenord kan du be att få en nytt skickat till den e-postadress du tidigare har registrerat.

Få ett nytt lösenord för att att logga in på ditt användarkonto

När din ansökan kommit in till oss

När du skickat in din ansökan får du automatiskt en bekräftelse till din angivna e-postadress på att vi har tagit emot din ansökan. Om du inte får någon bekräftelse inom 24 timmar kontaktar du oss så att vi kan kontrollera om din ansökan kommit in.

Eftersom Region Örebro län är en offentlig myndighet registreras och diarieförs din ansökan när den kommit in till oss.

Återkoppling från oss

En rekrytering kan ta olika lång tid. Du kommer alltid att bli kontaktad av rekryterande chef om du blir erbjuden tjänst. Om du inte fått tjänsten får du besked via e-post.

Vi fokuserar på din kompetens

Region Örebro län använder kompetensbaserad rekrytering för att inte diskriminera arbetssökande. Det innebär att vi fokuserar på vilka personliga egenskaper, erfarenheter och kunskaper den sökande måste ha för att kunna göra bra ifrån sig i sitt arbete.

Vi välkomnar sökanden oavsett

  • kön
  • könsöverskridande identitet eller uttryck
  • etnisk tillhörighet
  • religion eller annan trosuppfattning
  • funktionsnedsättning
  • sexuell läggning
  • ålder.

Vi rekommenderar att du i första hand söker de tjänster som är utannonserade under Lediga jobb. Finns det inget jobb som passar dig kan du göra en intresseanmälan för vissa yrken.

Information om intresseanmälan och aktuella yrken

Vi vill tacka för det fantastiska intresse och engagemang vi har fått från alla som vill vara med i arbetet med att vaccinera mot covid-19. Vi är överväldigade över alla intresseanmälningar och har hittills fått över 2 000 svar.

Vi gör nu ett första urval för att kunna starta med vaccination i mitten av januari. Vi kommer att gå igenom alla ansökningar, men på grund av det stora intresset kanske du får vänta innan du hör av oss.

Vi räknar med att vaccination kommer att pågå under hela 2021. De första vaccinationsmottagningarna kommer att öppna i Hallsberg, Karlskoga, Lindeberg och Örebro.

Vi räknar till en början med att ha en begränsad tillgång på vaccin. Men efterhand kommer verksamheten att utökas. Vi startar med att vaccinera de grupper som Folkhälsomyndigheten prioriterar.

Anmälningsformulär

Jag är anställd inom Region Örebro län
Jag är anställd på
Jag är/har varit
Önskad placeringsort
Önskad arbetstid

Jag samtycker till att min intresseanmälan sparas och registreras för detta ändamål.

Vi behöver även frivilliga och organisationer som kan tänka sig att ställa upp ideellt, utan ersättning, med att vägleda besökare och stötta personalen i arbetet med vaccinationer.

Anmälningsformulär

Våra lediga jobb

Kontakter

Kompetens- och rekryteringsenheten

Senast uppdaterad: den 22 januari 2021