Du är på Region Örebro läns webbplats.

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

GCP halvdagskurs

GCP halvdagskurs

ons 03 mar 2021
13:00 - 17:00

Halvdags repetitionskurs i GCP och klinisk prövning 3 mars 2021 i Örebro

En eftermiddags repetition av Good Clinical Practice (GCP) för hela prövningsteamet, prövare, forskningssköterskor samt andra som arbetar med eller är intresserade av kliniska prövningar.

Kursarrangör är Avdelningen för kliniska prövningar, Region Örebro län.
Detta är en kortare repetition av GCP som kräver att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i kliniska prövningar och tidigare har gått minst en heldagskurs i GCP.
För att få arbeta i klinisk prövning krävs att man har ett aktuellt GCP-certifikat, det måste förnyas när aktuella regelverk uppdateras. Senaste förändringen av regelverket var i juni 2017 när ICH-GCP E6(R2) implementerades.

 

Plats: 
Universitetssjukhuset Örebro

Avgift:
För deltagare från Region Örebro och Örebro universitet är kursen kostnadsfri.
För övriga deltagare är kursavgiften 800 kr exkl. moms.
För deltagare från andra regioner som Region Örebro eller Örebro universitet samarbetar med kan avgiften komma att tas bort.

I priset ingår kursmaterial och fika.

Sista anmälningsdag 17 februari 2021

Kursansvarig och kontaktperson:
Åsa Kälvesten
Telefon: 019-602 62 32

Avbokning: 
Anmälan är bindande. Alla avbokningar ska ske skriftligt till kursansvarig. Vid avbokning senare än 7 dagar före startdagen debiteras 100% av deltagaravgiften. Vid förhinder kan platsen överlåtas till kollega. Ändringen meddelas skriftligt till kursansvarig.

Vid avbokning pga sjukdom, inför eller under en kurs, erbjuds du deltagande vid nästa kurstillfälle för att komplettera missade delar av kursen. För den avbokade kursen betalar du 100 % av deltagaravgiften.

Behandling av personuppgifter:
I och med att du skickar denna ansökan samtycker du till att AKP behandlar dina personuppgifter eftersom vi behöver dem för att kunna uppfylla vår del av avtalet som du ingår med oss när du anmäler dig till en kurs