Du är på Region Örebro läns webbplats.

Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Kulturutbudsdag

Du som arbetar med och för kultur för barn och unga i förskolan, skolan och gymnasiet: välkommen till Kulturutbudsdagen 2023! Under dagen får du ta del av KulturKrafts utbud för 2024 - ett helt smörgåsbord av professionella workshops, föreställningar eller aktiviteter inom konstområden som teater, dans, bild och form, slöjd, kulturarv, musik och litteratur för barn och unga mellan 3-19 år.

ons 15 nov 2023
09:00 - 16:00
Kulturkvarteret, Örebro
Sista anmälningsdag -
mån 30 okt 2023

Kulturutbudsdagen 2023 äger rum på Kulturkvarteret i Örebro den 15 november och erbjuder inspiration till hur kulturen kan vara en tillgång för dig i ditt arbete.

Dagen är kostnadsfri och alla vuxna erbjuds att ta med sig upp till tre barn/ungdomar.

Anmälan

Anmäl dig senast den 30 oktober 2023.

Om kulturutbudsdagen

På kulturutbudsdagen får du ta del av smakprov ur KulturKrafts utbud för 2024. Du hittar professionella workshops, föreställningar eller aktiviteter för barn och unga mellan 3-19 år.

Utbudet innehåller bokningsbara aktiviteter och upplevelser inom konstområden som bild och form, dans, film, kulturarv, litteratur, musik, nycirkus, slöjd (hård och textil) och teater. 

Utbudet består av utvalda professionella fria aktörer inom och utanför länet samt institutioner och besöksmål i Örebro län. Alla erbjuder kulturaktiviteter som får barn att växa, både som individer och grupp.

För vem?

Kulturutbudsdagen är ett årligt evenemang som vänder sig till dig som är lärare, förskollärare, rektor, bibliotekarie, kultursekreterare, samordnare, kulturombud eller på annat sätt arbetar med kultur för barn och unga i förskolan, skolan och gymnasiet.

Arrangör

Dagen arrangeras av Nätverket för Regional Kulturutveckling i samarbete med Region Örebro län och Örebro kommun.

KulturKraft för varenda unge och färgglada barnhänder som sträcker sig uppåt