Du är på Region Örebro läns webbplats.

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

Delta i Levas tipstävling

Tävla i kunskap om Region Örebro län - Var med i Levas tipstävling!

Vinsterna:

Förstapriset gäller för två personer och består av en övernattning i dubbelrum på Clarion Hotel i Örebro. I priset ingår frukostbuffé. Njut av hotellets relaxavdelning med bastu och compact gym. Ni får dessutom två biljetter till valfri teaterföreställning på Örebro teater.

Andrapriset är en eltandborste Oral-B PRO 2 från Folktandvården och en termosmugg från Bergslagsleden.

Tredjepriset är ett resekort från Länstrafiken laddat med 500 kronor och en termosmugg från Nyckelfonden. Vi lottar dessutom ut 25 extrapriser.

Rätt svar och vinnare kommer att annonseras på Region Örebro läns webbplats www.regionorebrolan.se den 18 februari 2022.

Tipstävling

1.Vilken typ av skador relaterade till padel ser ortopedkliniken en ökning av?
2. När väntas den första delstäckan för BRT bli klar?
3. Vilken cancerform är vanligast i Sverige?
4. Hur många vuxna drabbas av IBS i Sverige?
5. Vad kallas den digitala bussbiljett som den som ska besöka Folktandvården kan få?
6. Vad heter det smittsamma virus som sprids bland små barn?
7. Till vilken patientgrupp vänder sig Region Örebro läns nya dagvårdsenhet för ätstörningar?
8. Vilket snus är det som har blivit populärt bland yngre men som bedöms vara lika farligt som vanligt snus?

Fyll i dina kontaktuppgifter

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 19 november 2021