Du är på Region Örebro läns webbplats.

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

Delta i Levas tipstävling

Tävla i kunskap om Region Örebro län - Var med i Levas tipstävling!

Vinsterna:

Förstapriset gäller för två personer och består av en övernattning i dubbelrum på Clarion Hotel i Örebro. I priset ingår frukostbuffé. Njut av hotellets relaxavdelning med bastu och compact gym. Ni får dessutom två biljetter till valfri teaterföreställning på Örebro teater.

Andrapriset är en eltandborste Oral-B PRO 2 från Folktandvården och en termosmugg från Bergslagsleden.

Tredjepriset är ett resekort från Länstrafiken laddat med 500 kronor och en termosmugg från Nyckelfonden. Vi lottar dessutom ut 25 extrapriser.

Rätt svar och vinnare kommer att annonseras på Region Örebro läns webbplats www.regionorebrolan.se den 15 november 2021.

Tipstävling

1. Hur många får tjock- och ändtarmscancer i Sverige varje år?
2. Vad är trombektomi?
3. Vad heter Serviceresors nya app?
4. Vad är Tullhuset?
5. Vad är mediantiden för ett rädda hjärnan-larm i Region Örebro län?
6. Vilka erbjuds gynekologisk cellprovtagning regelbundet?
7. Vilken pjäs har premiär på Örebro teater den 25 september?
8. Vaccinationsmottagningarna kommer succesivt att stänga. Var kommer man kunna vaccinera sig i ställlet?

Fyll i dina kontaktuppgifter

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 17 september 2021