Du är på Region Örebro läns webbplats.

Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

Hos oss finns det en väg in så oavsett vilken enhet du vill komma i kontakt med är det bara ett telefonnummer att hålla reda på: 019-602 77 00. Hör av dig till oss så bokar vi in en tid med någon av våra arbetsmiljökonsulter. Våra telefontider är alla helgfria vardagar kl. 08.00–15.00.

Om du har ett pågående ärende går det även bra att kontakta din kontaktperson direkt.

 


För kommunanställda är det chefen som kontaktar Regionhälsan angående behov av hjälp eller stöd i arbetsmiljöfrågor på arbetsplatsen. Det kan gälla både övergripande åtgärder för en hel arbetsplats eller hjälp och stöd till en enskild medarbetare. Upplever du arbetsmiljörelaterade problem så kontaktar du din chef som i sin tur tar kontakt med Regionhälsan. Vi bokar då in ett trepartsmöte med dig och din chef. Utifrån det mötet beslutar vi om lämpliga åtgärder.

Här hittar du som jobbar inom Region Örebro län hittar mer information om vad som gäller för dig. Detta gäller även dig som jobbar på vårdcentralerna Haga, Lekeberg, Pålsboda och Vivalla. 

Örebro
Fredsgatan 27A, Örebro

Hallsberg
Östra storgatan 13, Hallsberg

Karlskoga
Lasarettsområdet, Karlskoga lasarett

Kumla
Magasinsgat 4, Kumla

Laxå
Casselgatan 6, Laxå

Lindesberg
Lasarettsområdet, Lindesbergs lasarett

Via det här formuläret kan du som vill lämna återkoppling till oss på Regionhälsan eller rapportera en avvikelse. Din återkoppling är viktig för oss. 

Malin Sandberg

Områdeschef

Postadress

Region Örebro län, Regionhälsan

Box 1613, 701 16 Örebro

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 7 december 2020