Du är på Region Örebro läns webbplats.

Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Föreläsningar och webbinarier

På Regionhälsan erbjuder vi ett flertal olika föreläsningar, webbinarier och workshoppar för dig som är chef eller skyddsombud. Vissa är återkommande medan andra är tillfälliga.

Se Regionhälsans webbinarier i efterhand

På den här sidan kan du läsa om de olika aktiviteter som erbjuds. Sidan uppdateras löpande med nya spännande föreläsningar, webbinarier och workshoppar.

Observera att det kan skilja sig vilka som kan anmäla sig till en aktivitet baserat på vad vi har för avtal med din arbetsgivare samt om aktiviteten riktar sig till en specifik målgrupp.

Aktuella föreläsningar och webbinarier

24
maj
2024

Webbinarium: Förebygg konflikter på arbetsplatsen

fredag 24 maj 2024

Att arbeta inom förskola är på många sätt bra för kroppen och hälsan. Det är ett rörligt jobb som ger utrymme för variation men det finns utmaningar som kan innebära en hög belastning på kroppen.

Regionhälsans ergonomer har i samarbete med förskollärare gjort en informationsfilm där de valt ut några vanliga arbetsuppgifter där de visar hur du kan arbeta ergonomiskt och undvika onödig belastning på kroppen.

Filmen finns tillgänglig i Region Örebro läns utbildningsportal för dig som jobbar inom: Region Örebro län, Hallsbergs kommun, Kumla kommun, Laxå kommun, Lekebergs kommun, Lindesbergs kommun, Ljusnarsbergs kommun, Nora kommun eller Örebro kommun.

Här kan du se informationsfilmen "Ergonomi i förskolan".

 

Lämna intresseanmälan

Vi erbjuder ett webbinarium om handintensivt arbete och handvibrationer. I dagsläget finns inget datum inplanerat men om du är intresserad av att delta under ett sådant webbinarium är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss.

Observera! Det är inte tillåtet att via ljud eller bild spela in Regionhälsans digitala föreläsningar och utbildningar.

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 12 april 2024