Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Praktisk information

Praktisk information

Schema

Vid introduktionen får du ett personligt schema, därefter kan du själv vid specifika önskemål eventuellt påverka schemat.

Handledare

Undertecknad fungerar som handledare, eller vägledare, för de studenter som kommer hit. Huvudsakligen har vi kontakt vid introduktionen och på de s k studentmottagningarna. Men ni kan även söka mig närhelst problem uppstår så kan jag försöka hjälpa er eller hänvisa vidare.

Förlossningsplacering

Du kommer att vara placerade på förlossningen tillsammans med en barnmorska cirka fem arbetspass. Eftersom vi även har barnmorskestudenter och för att vi försöker att inte ha för många studenter på avd samtidigt, kan det hända att det sträcker ut sig över placeringen med andra aktiviteter schemalagda däremellan.

Datorjournalen

Vi använder oss av datorjournal på kliniken. För att du ska få tillgång till journalerna behöver du fylla i ett formulär i god tid innan du kommer till oss. Vi bör ha det 10–14 dagar innan du kommer. Detta formulär får du med denna försändelse.

Sökare, nyckel mm

När du kommer hit får du egen sökare, eget postfack, passerkort samt nyckel som går till hela kliniken. En expedition på förlossningen finns till studenternas förfogande, utrustad med telefon och dator med tillgång till Internet. Ni byter om i källaren där det finns skåp.

Jourer

Du ska följa med jouren två kvällar (det räcker att hänga med till 22-23-tiden). Jouren börjar kl. 16.30 måndag till torsdag. Man börjar på förlossningen med rapportering. Jourmottagningen är belägen på avd 23. Du antecknar dig för jourpass på anslagstavlan utanför klinikchefens rum på mottagningen, samt kontaktar helst jourhavande doktor innan dess.

Utvärdering

Du har i Linköping fått blanketter för utvärdering. Ta med dem! Vi vill tycka till om dig och du ska lämna en utvärdering av din kliniska tjänstgöring här.

Vi hoppas att du ska få en givande praktik hos oss. Vi brukar ha ett avslutande samtal sista veckan för att stämma av vad som fungerat bra och mindre bra.


Sid-funktioner och -information

Sidan granskades den 3 mars 2010

Innehållsansvarig: Karin Zetterström

Publicerad av Margareta Fredriksson

Kontakt

Utbildningsansvariga

Hanna Bengtsdotter ansvarig för T3, T4, T5 och T6.

Mikael Lood ansvarig för T9

 

Hitta till/på USÖ, parkering, kollektivtrafik mm